Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- معاون فناوری اطلاعات بانک اقتصاد نوین گفت: با افزایش تعداد تلاش‌های متوالی ناموفق رمز دوم از سه به پنج مرتبه، میزان مراجعات شهروندان به بانک‌ها در خصوص مسدودی کارت به دلیل خطای رمز دوم کاهش یافته است.

 

محمد صادقی  درباره اجرای طرح رمز پویا گفت:عملیاتی سازی طرح رمز دوم پویا در شبکه بانکی و پیاده سازی زیرساخت سامانه هریم (هدایت رمز یکبار مصرف) از سوی بانک مرکزی یکی از مهمترین رخدادهای حوزه بانکی در سال ۱۳۹۸ به شمار می‌رود که دستاورد بسیار خوبی به منظور کاهش فیشینگ و جرایم برداشت غیر مجاز تا به امروز به عنوان بازده زمانی کوتاه مدت داشته است؛ با توجه به این که بانک مرکزی ارتقاء ویژگی‌های امنیتی رمز دوم پویا از جمله اعمال خصوصیت‌های مبلغ، زمان، نوع خدمت و درگاه تولید رمز را به رمز یکبار مصرف ارسالی به مشتریان در دستور کار دارد، می‌توان انتظار داشت در کنار توسعه حوزه کیف پول الکترونیک در کشور شاهد گامی بزرگ و جدی برای تسهیل تراکنش‌ها و افزایش امنیت خدمات پرداخت و در نتیجه کاهش جرایم برداشت غیر مجاز باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای رمز دوم پویا از مهمترین رخدادهای حوزه بانکی سال گذشته

معاون فناوری اطلاعات بانک اقتصاد نوین با اشاره به فعالسازی رمز پویا گفت:در بانک اقتصاد نوین مانند سایر بانک‌ها، رمز دوم پویا برای تمام مشتریانی که تا به امروز رمز دوم ایستا داشتند به صورت پیامکی فعال شد و به مشتریان در اطلاعیه پیامکی نیز اعلام شد تا افرادی که علاقه به فعالسازی رمز دوم پویای پیامکی ندارند می‌توانند این خدمت برای کارت بانکی خود را لغو کنند؛ از سوی دیگر نرم افزار رمز ساز ارس نیز در اختیار مشتریان قرار گرفت تا بتوانند از طریق آن رمز پویا برای انجام تراکنش دریافت کنند.

وی ادامه داد: اقدامات انجام شده از سوی شبکه بانکی از جمله فعالسازی رمز دوم پویا برای تمامی کارت‌های دارای رمز دوم ایستا باعث شد تا کمترین میزان مراجعه و پرسش در زمینه فعالسازی مشتری ثبت شود و با توجه به پایداری مناسب سامانه‌های ارسال پیامک در شبکه بانکی و ایجاد سامانه هریم توسط بانک مرکزی، طرح رمز دوم پویا توانسته تا بدون مشکلی فرآیند اجرای خود را طی کند؛ با اجرای طرح رمز دوم پویا ریزش تراکنش در بانک اقتصاد نوین مانند سایر بانک‌ها رخ داد که هم اکنون با بهبودهای انجام شده جبران شده است.

استفاده ۹۹ درصد از مشتریان بانک اقتصاد نوین از رمز دوم پویای پیامکی

معاون فناوری اطلاعات بانک اقتصاد نوین خاطر نشان کرد: وضعیت ارسال رمز پویای پیامکی در بانک اقتصاد نوین پایدار بوده و در حال حاضر بالغ بر ۹۹ درصد از مشتریان از رمز پویای پیامکی استفاده می‌کنند و یک درصد نیز از طریق اپلیکیشن ارس رمز دوم پویا دریافت می‌کنند؛ زیرساخت پیامکی با توجه به پایداری و ایجاد در تمامی بانک‌ها راهکار خوبی به شمار می‌رود که مورد توجه مشتریان قرار گرفته چرا که نیاز به نصب چندین اپلیکشن برای دریافت رمز پویا چند کارت بانکی از بانک‌ها مختلف نیست.

صادقی افزود:بر اساس ارزیابی انجام شده در بانک مرکزی، صحت ارسال پیامک‌های رمز دوم پویا بانک اقتصاد نوین ۹۹.۹۸ درصد بوده و تعداد خطا در پیامک رمز پویا بسیار محدود و پایین است که وضعیت مناسبی به شمار می‌رود.

کاهش مراجعه شهروندان به شعب بانکی به دلیل مسدودی کارت به دلیل خطای بیش از حد رمز دوم

وی تاکید کرد: با توجه به شیوع کرونا و استفاده بیشتر شهروندان از پرداخت‌های بدون حضور کارت که نیاز به رمز دوم پویا داشت، احتمال می‌رفت تا تعداد پیامک‌های ارسالی و اشتباهات کاربران افزایش پیدا کند که در همین راستا بانک مرکزی تعداد خطای ورود رمز دوم را از ۳ به ۵ مرتبه افزایش داد تا کارت مسدود نشود و همین موضوع در نتیجه کاهش چشمگیر میزان مراجعات در تمامی بانک‌ها در خصوص مسدودی کارت با وارد کردن بیش از حد مجاز رمز دوم نادرست را به دنبال داشت

مراجعات شهروندان در خصوص رمز پویا به شعب بانک بسیار محدود است

معاون فناوری اطلاعات بانک اقتصاد نوین تاکید کرد: فرآیند فعالسازی رمز پویا به صورت غیر حضوری بوده و مشتریانی که تا به امروز نیز رمز دوم نداشته‌اند صرفا از طریق درگاه‌های غیر حضوری یا یکبار مراجعه به خودپرداز یا شعبه بانک می‌توانند رمز پویا دریافت کنند؛ آمارهای منتشر شده مبنی بر ۱۰ الی ۱۵ درصد مراجعه شهروندان به بانک‌ها برای فعالسازی رمز دوم پویا به هیچ عنوان صحیح نبوده و میزان مراجعات شهروندان در زمینه فعالسازی، پرسش و رفع مسدودی به دلیل خطای بیش از حد مجاز در خصوص رمز دوم پویا بسیار محدود است.

 ایبِنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فعالسازی رمز پویای پیامکی رمز دوم پویا دلیل خطای مسدودی کارت بانک مرکزی رمز پویا طرح رمز بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۵۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۳

امتداد - به تازگی کلاهبرداران در صفحات مجازی با عنوان خرید و فروش و ثبت‌نام وام ازدواج اقدام به کلاهبرداری می‌کنند؛ مراقب این شیادان باشید.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، بر اساس اعلام بانک مرکزی مبلغ تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در سال ۱۴۰۳، برای آقایان زیر ۲۵ سال و خانم زیر ۲۳ سال ۳۵۰ میلیون تومان و برای سایر افراد واجد شرایط مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان است.

 تمام زوج‌هایی که تاریخ ازدواج آن‌ها بعد از یکم فروردین ۱۴۰۱ باشد و تاکنون تسهیلات ازدواج دریافت نکرده باشند، می‌توانند برای دریافت وام ازدواج اقدام کنند. دوره بازپرداخت این وام ۱۰ ساله و نرخ کارمزد آن هم سالیانه ۴ درصد است. 

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام وام ازدواج، شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج است و برای ثبت نام می‌توانید با مراجعه به سامانه بانک مرکزی به آدرس اینترنتی ve.cbi.ir مدارک مورد نیاز را بارگزاری کرده و ثبت نام کنید. پس از ثبت نام و تعیین شعبه کد رهگیری برای متقاضی ارسال می‌شود و حداکثر ۱۵ روز زمان می‌برد تا پیامک تعیین زمان مراجعه به شعبه برای شما ارسال شود.

پس از تعیین ارسال پیامک تعیین شعبه متقاضی ۱۲ روز فرصت دارد تا با مراجعه به بانک برای تشکیل پرونده مراجعه کند و حداکثر ۱۰ روز پس از تکمیل پرونده وام به متقاضی پرداخت می‌شود.

این وام بر اساس اعتبارسنجی و بدون ضامن پرداخت می‌شود و در صورتی که رتبه اعتباری متقاضی پائین باشد حداکثر یک ضامن باید معرفی کند.

 

 

کلاهبرداران اینترنتی در کمین زوج‌های جوان

در ماه‌های ابتدایی امسال به دلیل تراکم بالای مراجعه کنندگان و تعداد بالای متقاضیان، سامانه بانک مرکزی برخی مواقع با مشکلاتی از قبیل قطعی و تکمیل ظرفیت مواجه شد. لازم به ذکر است که اگر با چنین مشکلاتی مواجه شدید تنها کافیست چند روز صبر کنید و در زمانی دیگری به سامانه مراجعه کنید. به این نکته نیز توجه کنید که به هیچ وجه روش دیگری برای ثبت نام وام ازدواج وجود ندارد تا فریب کلاهبرداران اینترنتی را نخورید.

به تازگی مشاهده شده برخی سایت‌های اینترنتی و صفحات مجازی، آگهی ثبت‌نام وام ازدواج در ازای دریافت مبلغ را منتشر کرده‌اند که این صفحات با هدف کلاهبرداری این اقدام را انجام می‌دهند. برخی از این صفحات حتی اقدام به خرید و فروش تسهیلات ازدواج می‌کنند که این کار غیرقانونی بوده و در بسیاری از موارد دامی برای کلاهبرداری از افراد است.

برای ثبت‌نام و دریافت وام ازدواج به هیچ وجه نباید به افرادی که خود را واسطه می‌نامند، اعتماد کنید. هر گونه ایمیل، پیامک و آگهی که در خصوص خرید و فروش و یا ثبت‌نام وام ازدواج توسط شرکت و افراد دیگر مشاهده کردید، غیرواقعی و دامی برای کلاهبرداری است. مردم باید بسیار مراقب باشند تا در دام این شیادان نیافتند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • شرایط دریافت وام ازدواج در سال ۱۴۰۳
  • پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • ­سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو
  • سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵۱ درصد رسید + جدول
  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟