Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، به نقل از پورتال بانکداری اسلامی پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی، در سال‌های اخیر به‌تدریج بستر قانونی و مقرراتی استفاده از ابزارهای نوین بانکداری اسلامی (کارت‌های اعتباری، حد اعتباری و صکوک بانکی) فراهم شده است. با این حال شبکه بانکی کشور، تاکنون، به‌دلایل مختلف نتوانسته است به‌شیوه صحیح از این ابزارهای جدید استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوره تلاش می‌شود با تلفیق مبانی نظری و اجرایی، به‌تبیین ماهیت، مدل‌های عملیاتی و ظرفیت‌های ابزارهای نوین بانکداری اسلامی پرداخته شود.

سرفصل مطالب:

· کارت اعتباری مرابحه (ماهیت و ظرفیت‌های فقهی- حقوقی، تبیین تجارب بین‌المللی، مدل‌های عملیاتی جدید کارت اعتباری مرابحه، راهکارهای جایگزینی کارت اعتباری مرابحه با تسهیلات خرد فعلی، پاسخگویی به شبهات قابل طرح در رابطه با کارت اعتباری مرابحه)

· حد‌ اعتباری (ماهیت و ظرفیت‌های فقهی- حقوقی، تبیین تجارت بین‌المللی، مدل‌های عملیاتی ارائه تسهیلات حد اعتباری با استفاده از عقود اسلامی، حد اعتباری در بانکداری بدون ربای ایران)

· صکوک بانکی (ماهیت و کارکردهای صکوک بانکی، تفاوت صکوک بانکی با صکوک بازار سرمایه، نقش صکوک بانکی در بهبود کیفیت ترازنامه شبکه بانکی و آزادسازی مطالبات بانک‌ها، انواع مدل‌های عملیاتی صکوک بانکی، چالش‌های عملیاتی استفاده از صکوک بانکی)

این کارگاه در  روزهای یکشنبه و سه‌شنبه، ۲۱، ۲۳، ۲۸ و ۳۰ مهر ۱۳۹۸، ساعت ۱۴ تا ۱۷ به مدت ۱۲ ساعت در پژوهشکده پولی و بانکی به نشانی میدان آرژانتین، ابتدای آفریقا، پلاک ۱۰ برگزار خواهد شد.

هزینه شرکت در این دوره ششصد هزار تومان است.

علاقمندان می‌توانند جهت ثبت‌نام به این نشانی مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا پژوهشکده پولی و بانکی کارگاه بانکداری اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۱۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

­سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار گودرزی گفت: فروردین‌ماه امسال، زن جوانی به پایگاه هفتم پلیس آگاهی مراجعه کرد و هنگامی که مقابل کارآگاهان قرار گرفت گفت؛ در مترو قصد داشتم بلیط بخرم که مرد میانسالی نزد من آمد و با چرب زبانی کارتم را برای کمک کردن در پرداخت گرفت، اما ساعتی بعد با پیامک بانکی برداشت پول متوجه شدم که وی یک کارت بانکی دیگر در اختیارم گذاشته است. 

وی افزود: کارآگاهان در نخستین‌گام برای تحقیقات میدانی راهی ایستگاه مورد نظر شدند و با بازبینی دوربین‌های مداربسته هویت متهم را شناسایی کردند که در ادامه نیز مشخص شد وی از افراد زیادی سرقت کرده است. 

سردار گودرزی ادامه داد: کارآگاهان در گام بعدی با روش‌های علمی و بررسی‌های تخصصی مخفیگاه متهم را شناسایی و پس از هماهنگی‌های لازم با مرجع قضایی وی را در یک عملیات منسجم دستگیر کردند. 

سردار گودرزی گفت: متهم پس از انتقال به پایگاه هفتم پلیس آگاهی هدف تحقیقات قرار گرفت و به جرم سرقت از کارت بانکی مال باخته با شگرد تعویض کارت اعتراف کرد. 

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با بیان اینکه متهم، برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان پایگاه هفتم پلیس آگاهی قرار گرفت، خاطرنشان کرد: چنانچه شهروندان با این شگرد هدف سرقت قرار گرفته‌اند می‌توانند به شعبه اول بازپرسی دادسرای تهران و پایگاه هفتم پلیس آگاهی مراجعه کنند

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • عملکرد دستگاه‌ها در اجرای اعتبارسنجی هماهنگ بانکی بررسی شد
  • ­سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو
  • سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟
  • برگزاری اردوی آموزشی تابستانه اندیشه جامع تمدن نوین اسلامی
  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟