Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: کارشناسان معتقدند با استفاده نوآورنه از قابلیت ها و کارکردهای اثبات شده پلتفرم بلاک چین، ضمن یکپارچه سازی زنجیره از تولید تا مصرف کننده نهایی و اتصال سامانه هوشمند سوخت به سامانه دیسپچینگ، زمینه ای فراهم می شود تا استارت آپ های مختلف بتوانند سرویس ها و خدمات متنوع و خلاقانه ای را در این بستر به شهروندان ارائه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خرداد به نقل از ایسکانیوز، ورود استارتاپ‌ها به عرصه سوخت و انرژی آن هم در کشوری که مقوله استارت آپ در آن هنوز نوپا به حساب می‌آید بسیار مهم است. استارت آپ‌های انرژی در دنیا موفق به یافتن راه‌حل مناسب برای بسیاری از مشکلات مربوط به عرصه انرژی با استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا از قبیل بلاک چین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا شده‌اند. راه‌حل‌هایی که به کاهش و بهینه‌سازی مصرف انرژی، کاهش آلایندگی‌های ناشی از مصرف سوخت، کاهش یا توقف قاچاق سوخت منجر شده است.
در شرایطی که کشور ما با مسائلی مانند قاچاق سوخت، افزایش بی‌رویه مصرف سوخت و انرژی و افزایش آلودگی در اثر آن روبرو است، راه حل های استارت آپی می تواند، راهگشا و موثر باشند. بخش انرژی به عنوان یکی از صنایع مهم در جهان، نیاز به حضور بیشتر استارت آپ‌ها و شتابدهنده‌ها دارد و در دنیا چنین اتفاقی افتاده است.
امیر عابدپور مسئول یک شرکت استارت آپ در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، در خصوص نقش استارت آپ در حوزه انرژی به ویژه در بخش کارت سوخت، اظهار کرد: در حال حاضر در زنجیره تولید و توزیع یا به عبارتی از تولید تا مصرف شاهد این هستیم که حاکمیت نقش رگلاتوری را ایفا می کند. بنابراین بایستی زیرساختی در کشور فراهم شود که امکان ورود برای سایر بازیگران در حوزه استارت آپ فناورانه مهیا شود.
وی تصریح کرد: سامانه کارت سوخت در کشور نماد تصدی‌گری است که فرآیند عملیاتی را در زنجیره انجام می دهد. اگر از اول بنای سامانه، کارت سوخت را براین گذاشته بودند که بخش خصوصی بتواند در این حوزه ورود پیدا کنند به طور یقین سامانه کارت سوخت توسعه پیدا می کرد. اگر حاکمیت زیرساخت را برای حضور استارت آپ‌های فناورانه فراهم کنند به طور یقین با این روش می توانیم جلوی بسیاری از معضلات از جمله قاچاق، مصرف بی رویه سوخت، نوع تخصیص سمیه بندی بنزین گرفته شود.
استارت آپ ها برگرفته از پلتفرم های تکنولوژی نوین و فناوری جدید است که در واقع بعضا پاسخ های جدی برای حل این چالش ها ارائه می دهد. ما در این استارت آپ سعی کردیم با بهره مندی از تکنولوژی های نوین تک تک مشکلات را رفع کنیم.
مسئول شتاب دهنده تخصصی انرژی آی تک اضافه کرد: استارتاپ انرکوین با همراهی تیمی از کارشناسان باتجربه حوزه های مختلف، از تیرماه امسال فعالیت های خود را آغاز کرده است. انرکوین با استفاده نوآورنه از قابلیت ها و کارکردهای اثبات شده پلتفرم بلاک چین، ضمن یکپارچه سازی زنجیره از تولید تا مصرف کننده نهایی و اتصال سامانه هوشمند سوخت به سامانه دیسپچینگ، زمینه ای فراهم می آورد تا استارت آپ های مختلف بتوانند سرویس ها و خدمات متنوع و خلاقانه ای را در این بستر به شهروندان ارائه نمایند که یکی از خدمات امکان انتقال و فروش سهمیه سوخت است.
عملکرد این نوع از استارت آپ ها، قابلیت‌های متعددی برای اجرای سیاست‌های مختلف دارد و می‌تواند ضمن بهره‌گیری از جدیدترین دستاوردهای فناورانه در حوزه آی تی، بستر مناسبی برای عادلانه‌تر کردن توزیع یارانه‌های انرژی فراهم کند.
می توان گفت؛ این استارت آپ می تواند جایگزین کارت سوخت شود و بجای تخصیص سهمیه یا شارژ کارت سوخت دارنندگان خودرو از ابزار ارز دیجیتال استفاده کنیم و ارز دیجیتال یا کیف پول قابل لینک شدن با کارت ملی هوشمند افراد را دارد. ما در واقع به جای اینکه از کارت سوخت استفاده کنیم می توانیم ماهانه کارت ملی هوشمند را شارژ کنیم.
لازم به ذکر است که دموی طراحی شده ارز دیجیتال سوخت در کمیسیون انرژی و مرکز پژوهش‌ مجلس و در کلان دولت و وزارتخانه‌های نفت، سازمان برنامه و بودجه و معاونت علم و فناوری اطلاعات و و وزارت ارتباطات مطرح و مورد بررسی قرار گرفته است. هم‌اکنون منتظر تاییدیه نهایی هستیم تا به سمت اجرایی شدن آن حرکت کنیم.
گفتنی است در پی افزایش بی سابقه مصرف سوخت در کشور، علی بختیار، عضو کمیسیون انرژی مجلس از پیشنهاد اختصاص ماهانه ۳۰ لیتر بنزین به هر ایرانی خبر داده بود و معتقد است شهروندان می توانند مازاد بنزین خود را از طریق استارت آپ ها تا ۵ هزار تومان به فروش برسانند. برچسب ها: شتابدهنده آی تک ، شتابدهنده تخصصی انرزی ، انرکوین ، امیر عابدپور ، استارتاپ های انرژی ، مدیریت و بهینه سازی سوخت

منبع: خرداد

کلیدواژه: استارتاپ های انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۴۷۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه

محمد مرادی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه گفت : در سال گذشته ۳۹ درصد سرقت تجهیزات شبکه برق در استان کاهش و وصول مطالبات ۸۶ درصد افزایش و شرکت توزیع نیروی برق کرمانشاه از گرید A به A+، در خدمتگزاری به مردم ارتقاء یافته است.

وی توسعه شبکه برق، اصلاح انشعاب‌های فرسوده، فرهنگ سازی و تشویق مشترکان به مدیریت مصرف را از جمله برنامه‌های این شرکت برای گذر از اوج بار تابستان امسال دانست.

مرادی به ۱۸۰ اقدام ابلاغی وزارت نیروی برای مدیریت مصرف برق در اوج بار مصرف تابستان امسال اشاره کرد و گفت: با توجه به رشد فزاینده مصرف برق در سال‌های اخیر، عبور موفق از اوج مصرف برق در تابستان پیش رو از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، به همین دلیل با برنامه ریزی دقیق و اتخاذ تدابیر لازم، از بروز هرگونه خاموشی در این ایام باید جلوگیری کنیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • پایتخت گل در انتظار فناوری نوین/مکان‌یابی غلط به مشکلات دامن زد
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • ۵۰۰۰میلیارد ریال نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد